Let’s go

Danas sam bila prvi put na seansi.
Bilo je okej vise sam ja pricala, mislim da tako i treba biti.. Tek smo se na kraju pocele doticati stvari zbog kojih sam dosla.. Dala mi je zadatak da pripratim situacije i zasto upadam u njih..
Objasnila mi je da u nekim trenutcima postupam skroz uredu jer zelim zastiti sebe od moguce neugode.Razgovor je bio jako ugodan i dobro se osjecam.

Sutra se vracam na posao.. Sasvim slucajno sam usla u neku grupu na fb crna lista poslodavaca i tu naletim za moje trenutne poslodavce ispovjedi ljudi iz Hr.. Isto sve preslikano.. Strasno..

Firma u Hr posluje duze nego u BiH.. Komentari su toliko negativni da je to strasno.. Da je covjeku znati neke stvari prije nego uopce i podje negdje raditi puno bi lakse bilo, ako nista da znas sta te ceka.. Danas je psihologinja dobru stvar rekla “ nije problem naletit na budalu puno ih je, problem je ostati pri sebi”. Doslovno je tako..

Dala mi je savjet za sutra.. Da uzdignute glave i hrabro dodjem, bez ikakvih pomagala (“popi ti jedan veseli nece ti skodit”) i da ljudima koji mi govore da pijem pomagala slobodno kazem da ih piju oni..

Danas je bio ruzan dan, vala sve se izmjenulo kisa, oblaci, sunce, vjetar da Bog dragi sacuva.. Jutros stojim cekam 9:30 sija sunce i pada kisa.. Tipično naše vrijeme..

lalicay
Koliko obična toliko i neobična. Bakrena koja je zapela u jednom prostoru dugi niz godina, no spremna je za promjene, za nove stvari.. Moje mjesto za reći sve što ne mogu na glas,a čuje se dovoljno.. 😊

5 komentara

  1. Ako možeš bez faramako boba što više to bolje i za dugoročno zdravije za tijelo i um. Ja sam igrom sličaja i vlastitim genetskim materijalom posto narkoman. Tijelo mi traži te supstance i kad nema razloga za kojeg su prepisane. Razvije se tolerancija i fizicka ovisnost. Želim da kod tebe to ide laganini i da ti se stvari poslože i na najprirodniji način. Puno sreće i snage ti želim!

Komentariši